Etiketli yazılar: Şaka

Etekli kamera şakası

Bizde olsa ne olur?

Kadınlar ne gibidir?

Facebook duvar yazısı alıntısıdır… 🙂
Kadınlar termos gibidir; Her tartışmayı ilk günkü gibi sıcak tutarlar. Devamını oku »

#kendimeNotFF Halay çekmeyi öğren!

Ben halay çekmeyi bilmem biliyonuzmu. 🙂 Hani bilmek de deÄŸil de, hiç ilgimi çekmiyor hani çekmek. Düğünlerde bazen duyunca, görünce içim biraz hoÅŸ oluyor ama… Çok düğün gördüğümden hani o da hiç oynatacak kadar olamadı daha. 😀 Ha, hareketlerin nasıl olduÄŸunu da bilmiyorum. Aslında yapmasına yaparım belki ama, hiç denemedim yav. 😀 Åžikayetçi de deÄŸilim ama, yanlış anlaşılmasın. Åžikayetim düğünlerde hadi oyna hadi oyna diye ısrar edenlerden yöne… Devamını oku »

Aşırı Gülme, En Süper Kahraman ve Kadavra

Gülmek hepimizin bazen özlediÄŸi ama bazı istisnalar dışında çoÄŸu zaman daha fazlasını istediÄŸi bir sevinç duygusunun dışa vurumu. YaÅŸamımızda da bizi güldürecek bu sevince ulaÅŸabilmek için çok farklı ÅŸeyler yapıyoruz. Åžakalar, eÄŸlenceli oyunlar vs… Devamını oku »

Fıkra; Dört Paraşüt

Bir süre önce e-posta ile .pps olarak bir fıkra gelmiÅŸti. Uzun süredir masaüstümde duruyordu, bloga yazayımda silip kurtulayım dedim. Fıkra oldukça eÄŸlencili biraz ABD baÅŸkanı Bush’la dalga geçen bir fıkra.
Devamını oku »

Sözde Turkcell’den 2. Bahar Kampanyası :D

Dün akşam birçok arkadaştan bir mesaj gelmişti, şöyle diyordu;

Turkcellden 2. bahar kampanyası. Bu mesajı 1 saat içinde 25 kişiye gönder anında 250 kontör kazan. 5 mesajdan sonrası bedava. Daha çok gönder daha çok kazan.

Mesaj ilk geldiÄŸinde arkadaÅŸ beni kekliyor sanmıştım ve umursamadım. Biraz sonra ÅŸaka gibi bu mesaj baÅŸka arkadaÅŸlardan da gelince acaba gerçekten varmı böyle birÅŸey dedim ve bir deneyeyim dedim. Devamını oku »

Kayak Yapan Kızlar – Sıcak, SeXXy, Hatunlar

Heyecanlandınız değil mi 😀 Buyrun;

Devamını oku »