Etiketli yazılar: Kadınlar

Vanga Nine’nin (Baba Vanga) kehanetleri

Vanga nine Bulgaristan’da doğmuş, büyümüş, ölmüş; küçük yaşlarda bir fırtınada savrularak gözlerine gelen kumla kör kalmış ve insanlara gelecekleri ile ilgili şeyler söyleyebilen bir kahin kadın. Falcı kadın da diyebiliriz ama işi baya ileri götürmüş sektörün lideri(!) bir kadın, şekere bakıp söylüyor. 😉 Hani söyledikleri ve kehanetleri falan tutuyormuş. Kadın 11 Ağustos 1996’da hayatını kaybetti. Yola çıkmadan da geleceğimiz ile bir şeyler söylemiş hani. Baba Vanga’ya göre geleceğimizde şöyle bir şeyler olacakmış… Parantez içine de kendi yorumlarımı koydum biraz. En alta koyduğum belgeseli izlemekte de fayda var.

Suriye’nin düşmesinden sonra Apokalipsis gerçekleşecekmiş! Devamını oku »

Tekno gençlik

Günümüz gençlerine uzaktan baktığımızda teknolojiyi yaşayan bir kuşak görüyor olsak da, bu aşırı bireyselciliğin yönünün kişiyi nereye götürdüğü ve sanal özgürlüklerinde ne yaptıkları ya da ne yaptırıldıkları ve bunların geleceğe etkileri ve gelecekteki sonuçları da düşünülmeli.

Devamını oku »

Kadınlar ne gibidir?

Facebook duvar yazısı alıntısıdır… 🙂
Kadınlar termos gibidir; Her tartışmayı ilk günkü gibi sıcak tutarlar. Devamını oku »

Kadınları tiksindiren şeyler

Aşağıdaki şeyler kadınları tiskindiriyormuş, yani tiksindiriyormuş. Tiksindirme garantisi var yani, ama tıskırtma garantisi yok. 🙂 Devamını oku »

Bazı yamyamlık faliyetleri

Yaşamış bazı yamyam kişileri ve yaşanmış yamyam olayları. Dünya’da herkes vejetaryen olsa hiç yamyam olmaz mıydı?

Alfred Packer
Amerikalı altın arayıcısı Packer yamyamlıktan yargılanıp mahkum oldu. Şubat 1874’te Colorado dağlarına 5 kişiyle birlikte altın aramaya gitti. İki yıl sonra tek başına döndü. Devamını oku »

Yerli kalçaya kamera koyma vakası

Geçen bir kalçaya kamera koyma vakası yazısı girmiştim. Şimdi de bunun bir yerli versiyonu olduğunu gördüm.

Devamını oku »

100 yıl sonra evlilik kavramı olur mu?

Şu an evlilik kavramını ve evlilik müessesesini yaşadığımız, tanık olduğumuz ya da haberini duyduğumuz olaylarla ölüyor vaziyette görmekteyim.  Hani boşanma istatistiklerini biraz araştıran neden böyle düşündüğümü kolayca anlayabilir. Devamını oku »

Sevgiliye en iyi hediye

Sevgilisine ne hediye alacağına karar vermek pek çok kişi için sebep olduğu beyin fırtınasından dolayı beyinsizlik durumuna sebep olabiliyor. Halbuki verilebilecek en iyi hediye hiç de o kadar beyin yoran bir şey değilmiş meğer… Emin olun sevgiliniz bunu gördükten sonra, yeni bir sevgili bulana kadar oldukça eğlenceli bir zaman geçireceksiniz. 😀
Devamını oku »

Kadınlar gününüz kutlu olsun – 3: Kadınların ölmeden önce yapması gereken 100 şey

Ağ’da dolaşırken ilginç bir görüntüye rastladım. Üzerinde kadınların ölmeden önce yapması gereken 100 şey yazıyordu. Devamını oku »

Sevgilinizin kalbine giden yol Hepsiburada’da

Hepsiburada.com, Facebook sayfasında çeşitli Sevgililer Günü yarışmaları düzenliyor. Bunlardan biri de Perşembe günü, yani yarın saat 20.00’da Facebook üzerinde Hepsiburada sayfasında yapılacak. Hediye ise tektaş pırlanta yüzük. 🙂 Devamını oku »