Etiketli yazılar: Evlilik

Canlı yayında evlenme teklifi

Bu kadın milletinin burnunu fazla kaldırmaya gelmez. Elini veren kolunu kaptırır hesabı. Bu abimiz de, hava durumunu sunan hanımefendiye canlı yayında evlenme teklifi ederek başına belayı alıyor.



Devamını oku »

Öyle teklife böyle cevap :)

Sen gidip orayı burayı gezdim sevgilim, bedavaya geldi sevgilim diye video yapıp evlenme teklifi edersen, böyle bir video da sana kapak olur. 😀
Devamını oku »

100 yıl sonra evlilik kavramı olur mu?

Şu an evlilik kavramını ve evlilik müessesesini yaşadığımız, tanık olduğumuz ya da haberini duyduğumuz olaylarla ölüyor vaziyette görmekteyim.  Hani boşanma istatistiklerini biraz araştıran neden böyle düşündüğümü kolayca anlayabilir. Devamını oku »

Kart Zampara Hugh Hefner

Aşkın yaşı yoktur tamam ama kendi yaşının dört katı büyük veya küçük birine aşık olmak biraz tuhaf geliyor. 😀 Devamını oku »

Evliymişiz Gibi Davranabiliriz

Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir.
– Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der. Devamını oku »