Kart Zampara Hugh Hefner

____________________________________________________________________

Aşkın yaşı yoktur tamam ama kendi yaşının dört katı büyük veya küçük birine aşık olmak biraz tuhaf geliyor. 😀

Bugünkü Vatan gazetesinin son sayfasında Playboy dergisinin patronu Hugh Hefner’in bu sefer esmer sevgili seçtiği diye geç kalınmış bir haber vardı. Geç kalınmış diyorum, çünkü o dayı o karıyı daa Ağustos ayında ayarlamıştı. 😀

Haberde Hefner’in yaşının 82 olduğu yazıyordu, bir de Ukraynalı sevgilisi Dasha Astafieva’nın yaşına naktım. O da 85 doğumlu yani 23 yaşında. Benden 3 yaş büyük kızın (!) benden 4 kat yaşlı sevgilisi var. 🙂

Hugh Hefner sarışınları ileHugh Hefner sarışınları ile

Bunlarda tuhaflık nerede merak ediyorum, Ağustos ayındaki şu yazıda Hefner’in diğer üç sevgilisinin buna bozulduğu yazıyordu. 🙂 Aslında hiç tuhaf birşey olduğunu düşünmüyorum. Tamamen bir arz talep meselesi. Benim param senin taleplerini karşılar bebeğim, benim vücudumda senin taleplerini karşılar dedeciğim. 😀 Bunun dışında bir aşk ilişkisi olma ihtimali %1, zaten olsa da diğer üç sarışına da bölmesi gerekeceğinden yine tek kişiye düşen pay çok az. 😀

Erkekler öyle bir programlanmıştır ki tek amacı münkün olduğu takdirde en yakındaki dişinin yumurtalarını döllemektir. Bunu kendisine sorarsan doğal olarak inkar edecektir, çünkü bu içgüdüsel bir olaydır, düşünerek yapılmaz, hani şu psikolojide İD denen ilker benlik varya, bu programın kodları oradadır işte. 😀 Bu program tasarlanırken biraz özensiz tasarlanmış ve bunu daha yüksek benliklerin denetleyeceği varsayılmıştır. Bu sebepledir ki insan bunasa da cinsel istekleri veya merakı hiç biryere gitmiyor, kodlarında var herkesin.

Hadi Hefner beyin olarak problemsiz, ama vücudunda da fiziksel olarak hiç mi problemi yok, kireçlenme vs. ? Adam 82 yaşında, o yaşına gelen çoğu kişinin derdi, yeterli bir kefen parasını biriktirip bu dünyadan huzurlu bir şekilde ayrılmak, hatta bu dönemdekiler gençliklerinde yanından geçmedikleri camiye sık sık uğrar, namaz kılarlar. Hefner ise tam tersi, adamın mezara gitme vakti gelmiş, hala zamparalık peşinde, üstelik sarışınlarını esmerle aldatıp günah işliyor. 😀 Acaba bu başarısının nedeni düzenli cinsel ilişki mi? Herhalde o kadar pilici yanında bakıp gözlerini doyurmak için tutmuyordur. Sanırım en mantıklı cevap düzenli cinsel ilişki. 😀

Dasha Astafieva’ya ne demeli. Kendinden dört yaş adamla beraber olmak nasıl birşey acaba. Benden 40,000 (sıfırlar gösteriştir çoğaltılabilirler) kat daha zengin biriyle beraber olması normal ama yaş olarak da kendi yaşına uygun birini bulamadı mı?

Bizdeki Türk-iş yaşlı genç evlilikleri farklı bir olay, onlarda zengin dedenin ölünce mirasının genç kadına kalacağı hesaplanıyor. Peki bu adam da her sevgilisine mirasından pay verecek mi?

Yok yok bu adamda farklı birşey var. Öncelikle kadınlara yaklaşımı farklı. Onları … olarak görmüyor da … olarak görüyor. Onlara … gibi değil de … gibi değer veriyor. Kadınlarda yaşa bakamyıp onda aradıklarını bulduklarını düşünüyorlar.

Yok yok, bu tür ilişkilerin tek nedeni arz talep meselesi. Bir taraf maddi destek sunarken, diğeri manevi ve maddi destek sunuyor, ama sunulan malzemeler ve sunum biçimleri farklı…

Bir de şöyle bir soru geliyor aklıma, 385 milyon bir kadına israf etmeye değer mi? Değer tamam ama baş Astafieva’mı olmalı! Adam mezarını önceden yaptırmış, gidene kadar vakit geçiriyor, para ile alakası kalmamış tamam ama biraz diğer işleri de düşünmeli. Örneğin; mirasını haremindeki hatunlar yerine Greenpeace’e bırakmalı vs.

Dasha Astafieva yengemiz

Dasha Astafieva yengemiz

2 Yorum

  • Yazan: E. Ali, 16 Aralık 2008 @ 7:10 pm

    Adam muhtemelen ahirete inanmıyor veya hesap gününe inanmıyor. Ya da parasıyla şimdiye kadar çok hayır işleri yaptığına, o hayır işlerinin işlediği ve işleyeceği günahlarını fazlasıyla karşılayacağına-telafi edeceğine inanıyor. Belki de adamda günah kavramı yok. Günahlara bakarsak Bush gibi adamların günahlarının yanında bunların günahlarının lafı mı olur da denebilir. Dünya garip bir yer. Bu arada, yazındaki günah sözcüğü içeren sarışınlı esmerli cümleler uygun olmamış diye düşündüğümü ayrıca belirteyim.
    Başka bir açıdan: O yaşta bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Onunki çocukça bir zevklenmedir o kadar. Sadece gözü gönlü açılıyor olmalı. 🙂 Bu konuda biraz daha araştırma yapmalısın (yanlış bildiğini kastetmiyorum). Bu adam büyük bir ihtimalle dediğim gibidir. Ama istisnai ihtiyarlar her zaman olabiliyor. 70 küsür yaşında baba olanlar var. Gerçi bu adam 75 sınırını bile aşmış. Öte yandan gençliğinde ve olgun yaşlarında cinsellikten uzak kalmışsa olabilir. Çünkü onun da bir sayısı varmış diye bilimsel bir tespit duymuştum. Yani eğer o tespit kesin doğru ise bu adamın bu yaşta cinsel ilişki yapabilmesi için gençliğinde uzun bir süre, 10 yıl kadar cinsellikten uzak yaşamış olması gerekir.
    (Not: son günlerde yine siten açılmıyordu. dün hiç bakmadım. bugün ise açılabildi.)

  • Yazan: FeRHaD, 17 Aralık 2008 @ 2:11 am

    Ne anlamda o cümleler uygun olmamış? Dini nikahlı eşi değillerse zaten komple günah, esmerle aldatması dememdeki kastımda renk ayrımı olarak değil daha önceden sevgilisi olan üç kızı aldattığı için.
    Adam cinsel ilişkiye girmiyor olabilir tabii ki, zaten o yaşta girmesi biraz tuhaf olur. Ancak birleşme kısmı olmadan sevişebilir, o kısmında problem çıkmaz. Belki de o şekilde ömrünü uzatıyor.
    Adamda da ne göz varmış be, dört kadınla anca açılıyor. 😀
    (Bu TTnet’in bir alo demeye numarası yok mu ya;
    İyi günler, ben NS sunucularımı değiştirmiştim de bir aydır problem çıkıyor, şunu bir düzeltebilir miyiz?
    ADSL için var ama diğer hizmetleri için neresi aranır bilmem. OpenDNS kullandığım için ben girebiliyorum ama TTnet DNS’lerinde problem hala devam ediyor. Biraz daha bekleyeyim artık, belki sunucuyu değiştiririm.)

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz