Etiketli yazılar: Facebook

Gençliğimiz israf oluyor

Elin adamı bilmem ne projesi yapıyor, onu geliştiriyor, şunu geliştiriyor, Facebook kuruyor, Youtube kanallarına bizim TV kanallarımızdan çok izleyici topluyor; bakın bizimkiler ne yapıyor. İsraf oluyor gençliğimiz of…

Oscar tablosu

28 Şubat 2011 gecemizi renklendiren 2010 filmlerinin Oscar ödülleri sonuçları. Devamını oku »

Sevgilinizin kalbine giden yol Hepsiburada’da

Hepsiburada.com, Facebook sayfasında çeşitli Sevgililer Günü yarışmaları düzenliyor. Bunlardan biri de Perşembe günü, yani yarın saat 20.00’da Facebook üzerinde Hepsiburada sayfasında yapılacak. Hediye ise tektaş pırlanta yüzük. 🙂 Devamını oku »

Turkcell ücretsiz çevrimiçi hizmetlerde ücretlendirilme sorunu

Bir süre önce ücretsiz Turkcell çevrimiçi hizmetleri kullanmaya kalktığımda ücretlendirildiğimi yazmıştım. Bunun sebebini Turkcell’den Cüneyt beyin yardımı ile bulmuştum. Sonra ise bir seviye çözdüm sorunu. Devamını oku »

Girişimciliğe meraklı blogculara bir duyuru

girişimciliğe meraklı blogcular

girişimciliğe meraklı blogcular

Pek ilgilenemeyeceğim bir şey olduğundan işine yarayanın katılabilmesi için yazmak lazımdı. 🙂
>>>İlgili Facebook grubu.<<<

B.O.K (Besinlerin Oksitlenmiş Kalıntısı)

Bir süredir piyasada olan bir şeymiş bu. Boka kaka ve dışkı demenin bile ayıbından bahsedildiği bir belgesel, bir bok tanıtım filmi diyelim. 🙂 Devamını oku »

Milyonlarca Facebook hesabı torrent ağında

Skull Security’den hacker Ron Bowes Facebook’u biraz kurcalayarak ilginç bir şey yapmış. İlginç dediğim kadardan daha fazlasıyla korkunç bir şey aslında. Facebook dizininden 170 milyon kişinin bilgilerine ulaşıp bunları torrent olarak paylaşmış. Devamını oku »

WordPress’e Facebook Beğen ya da Like butonu

Facebook uzun süre önce harici sitelerde kullanılabilecek Beğen butonlarını yayınlamıştı. Sonunda boşta iken koyayım şunu gitsin dedim. Devamını oku »

Facebook profil kapatma grubu

Facebook’ta 10 Nisan – 13 Nisan arasında profilleri kapatıyoruz adıyla bir grup varmış. Allah ile ilgili kötü paylaşımlar yapan gruplaro vs. şikayet etmişler ancakk gruplar kapatılmıyor diye Facebook’u protesto edeceklermiş, kolay gelsin. Devamını oku »

Google Buzz

Google, son zamanlardaki saçmalamalarına devam ediyor. Saçmalama diyorum, çünkü artık eski amacının dışında her şeye el atan bir şey oldu. Hani bir tekel olmak istiyor, çoğu tüm marka gibi. Sonra da bunları reklam kazancıyla besleyip millete de ücretsiz servisler sunuyor gibi görünüyor. Adwords’ü de ücretsiz yapsaya yav. Ama öyle 150 TL’lik falan değil, bildiğin ücretsiz… 🙂 Yapamaz işte neyse. Goolge’ın son hamlesi de bir sosyal ağ karışımı olan Google Buzz. Devamını oku »