Etiketli yazılar: Blogosfer

WordPress sorgularını görme

WordPress blogunuzun veri tabanı sorgularını görmek istiyorsanız şu aşağıdakileri sırasıyla yapıverin, amacınıza ulaşacaksınız. Devamını oku »

Hepimiz eşitlik için, ama ben biraz daha eşitim için… #BAD2014 #Inequality #Oct16

Eşitlik, kavram olarak bahsedilirken herkese çok mantıklı gelen ama uygulamaya geçtiğinde kimse tarafından yeterince uygulanamayan bir kavram. Kavramdan öte de geçemiyor zaten. Nedense herkesin ihtiyacı olduğu anda akle geliyor eşitlik… Devamını oku »

#PowerOfWe #BAD2012 Bir Türk 10.000 Çinli eder

Bu senenin Blog Action Day konusu Power of We diye bir şey. Ne yazayım diye düşünemedim bile bu başlığı görünce. Çünkü Türkiye’de We dedin mi işin içine şeytan girer, devamı da we olarak devam etmez zaten. Bende eski bir yazımı yeniden yayınlayayım dedim… Devamını oku »

Blog Action Day 2012

Blog Action Day 2012

Blog Action Day 2012

Blog Hareket Günü 2012 (Blog Action Day) yaklaşıyor. Bu seferki konu başlığımız “The Power of We”! Herkes bundan ne anlıyorsa yazacak bir şeyler işte. 🙂 Bu kutsal gün 15 Ekim ve kayıtlar şu anda başlamış durumda. Bu etkinliğe bloğunda yazı yazarak katılmak isteyenler katılım sayfasından kayıt olabilirler.

Blogdaki yönlendirme sorunu(!)

Günlerdir blogumda ilginç bir sorun vardı. Blogum arama motorlarından ziyaretçi geldiğinde, ziyaretçiyi zararlı sitelere yönlendiriyordu. Hatta Google da bundan ötürü bana kızmıştı. Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir diyor.

Kızgın Google

Kızgın Google

 

Devamını oku »

Marketlerde yiyecek israfı #BAD11

Blog Action Day 2100 #BAD11 çerçevesinde Food yani besin temalı bir yazı girmemiz gerekiyordu da, aceleye gelecek biraz, vakit sorunum var. Diyeceğim de kısa, deyip gideceğim, ayıp olmasın. Devamını oku »

Ehlikeyfim gelmiş

Geçende Yeni Rakı’nın blogcu olayına katılmış, etkinliğe davetiye kapamamış ama bir ehlikeyf kapmıştık. Dün de o ehliyet nihayet elime geçti. 🙂 Devamını oku »

Bi’ Büyük Blog’dan ehlikeyf kaptık

Kendine Yazar arkadaşımız Çağatay’ın ısrarları ile Yeni Rakı’nın Bi’ Büyük Fest etkinliği için Bi’ Büyük Blog olayına başvurdum. Yapmamız gereken blogdan bir yazı vermek, bir reklam koymak ve kaydolmaktı. Yaptık, oldu. Çarşamba günü sonuçlar açıklanacaktı. Açıklanmış. Bi’ Büyük Fest’e katılamıyoruz, hiç sorun değil. Bir Yeni Rakı Ehlikeyf kazanmışız. Vatana millete hayırlı olsun. 🙂 Devamını oku »

Host değişikliği

Hafif bir girişime göz atıp çıkma olayından dolayı host değiştirmiş bulunmaktayım. Sitede yaşanan kesinti, çöküntü vs. şeylerin sebebi DNS sunucularının düzgün güncellenememesidir…

Saygılar;
Saygı değer blogcunuz. 😉

Güncelle(neme)me

Blogu WordPress 3.1 çıkmış dedik, güncelleyelim dedik, heyecanla dedik, otomatik güncelleyelim dedik, vuralım butona dedik, hata aldık… 😀 Devamını oku »