Tilki.co ile en iyi oteller en ucuz fiyatlarla

____________________________________________________________________

Tilki.co ile en iyi oteller en ucuz fiyatlarlaTilki.co, Enes Turan‘ın üzerinde çalıştığı web girişimi. Amacı vakti gelen tatil zamanında, tatil yapacaklara uygun otel bulmada kolaylık sağlamak.

Yaz vakti gelmiş, havalar ısınmış, evde durulacak gibi değil. Televizyonda, orada burada tatil reklamları görüyorsunuz, ağzınız sulanıyor. Cüzdana bakıyorsunuz para var biraz. 🙂 Devamında geçiyorsunuz tilki.co’nun karşısına keyfinize, cüzdanınıza uygun otel aramaya başlıyorsunuz.

Tilki.co, istediğiniz bölgede ve istediğiniz özelliklerde otelleri inceleyebileceğiniz bir otel vitrini. Kriterlerinize uygun otelleri bulup kolayca inceleyebiliyorsunuz. Otel hakkındaki görüşlerinizi de sayfaya eklemeniz mümkün. Bundan sonra acentelerin otel için istediği ücrete göre karar vermek kalıyor size.

Tilki.co’da şu an 1332 otel ve 40 acente verisi bulunuyor. Bu bile oldukça geniş bir seçenek yelpazesi sunsa da bu sayılar günden güne artmaya devam ediyor. Gerçi seçenek çokluğu ne kadar iyi olsa da, bir süre sonra kafa karıştırma ve kararsızlığa sebep olabiliyor. Tabi ne istediğinizi biliyorsanız buna uygun aramalar yaparak işinizi kolaylaştırmanız mümkün.

Nereye gitmek istersiniz?

Tilki.co’da yapacağınız tatile gitmek için yapmanız gereken, istediğiniz bölge ile ilgili araştırma yaparak aklınıza yatan otelleri incelemek. Bundan sonra her otel sayfasının altında acentelerin sunduğu fiyatları görebiliyorsunuz. İlgilendiğiniz acentelerin karşılarındaki Otele Git bağlantısına giderek daha detaylı ve güncel bilgi alabileceğiniz sayfalara gidebiliyorsunuz.

Tilki.co anasayfa

Tilki.co, tatile çıkmayı planlayanların işini önemli ölçüde kolaylaştıracak bir otel vitrini. Otel hakkında yorum ve değerlendirme yapılabilmesi henüz yeni olan sitede ilk başlarda otel arayanlara çok bir yardımcı olmasa da, zamanla otel hakkında yorum ve değerlendirme biriktikçe otel arayanların daha iyi kararlar verebilmesini sağlayacak önemli bir yardımcı olacaktır.

Enes Turan beye, girişiminde başarılar diliyoruz.

Tilki.co ile en iyi oteller en ucuz fiyatlarla

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz