Turkcell yeni faturalı SMS paketleri

____________________________________________________________________

TurkcellTurkcell’in HazırKart’lı GençTarife için 10 TL olan HER YONE 5000 SMS paketi benim için en kral SMS paketidir, ya da öyleydi. Faturalı kullanıcılar için ise 23 TL gibi bir ücrette kazık bir SMS paketi vardı. Gerçi hala var da. Hazır Kart’lılara sunduÄŸunuz avantajın birazını da faturalılara sunun ÅŸeklindeki forum baskılarından dolayı sanırım, Turkcell faturalı SMS paketlerini gözden geçirmiÅŸ. Yeni durumlar şöyle.

Mini SMS Paketi РYurt i̤i her y̦ne 30 SMS Р3 TL
Küçük SMS Paketi – Yurt içi her yöne 250 SMS – 5 TL
Büyük SMS Paketi – Yurt içi TurkcellÂ’lilerle 2500 SMS + yurt içi diÄŸer yönlere 250 SMS – 9 TL
Mega SMS Paketi – Yurt içi TurkcellÂ’lilerle 10,000 SMS + yurt içi diÄŸer yönlere 3000 SMS – 23 TL
Almak istediÄŸiniz paket için MINI SMS, KUCUK SMS, BUYUK SMS, veya MEGA SMS yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj göndererek alabiliyorsunuz. Bu tarifelerle ilgili bilgi ÅŸurada var.

Ayrıca Kamu ve yeni GençTarife’lilere de şöyle bir güzellik var.
Kamu SMS Paketi РYurt i̤i her y̦ne 1000 SMS Р5 TL
Gen̤ SMS Paketi РYurt i̤i her y̦ne 5000 SMS Р5 TL

Turkcell resmen faturalı kullanıcılarına SMS konusunda bir çaÄŸ atlamış diyebiliriz. Benim 5000 SMS paketini de 5 TL’den alıyor ama yeni GencTarife’liler ve Kamu’lular. 🙂

Ha diÄŸer alternatif operatörleri düşünürsek bu SMS paketleri yine çok bir ÅŸey deÄŸil ama, Turkcell’in kendi içinde bir çığır diyebiliriz.

Ben de diyorum ÅŸimdi, Turkcell cayma bedelli bir faturalıya geçsem. Yeni GençTarife’ye geçsem, ayda 6 – 7 TL gibi bir ücrete 100 dakika her yöne konuÅŸma ve 5000 SMS alsam, olur aslında da, uÄŸraÅŸmak lazım. 😀 Ha tabi bizim SMS paketinde de günlük SMS gönderim 167 ile sınırlanmış. Daha fazla gönderirsek kendi tarifemizden yani kazık fiyata SMS göndereceÄŸiz. Vodafone’dan öğrendi bu sınır olayını bu.

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz