Wakoopa Social kapanıyor

____________________________________________________________________

Wakoopa Social, bilgisayarınıza kurdurduğu uygulama sayesinde kullandığınız uygulama ve hizmetleri kullanımınızı takip eden bir uygulama. Bir truva atı gibi tanıttığıma bakmayın, bu bilgileri sosyal ağ sitesi üzerinden paylaşmanıza olanak kılan bir hizmet. Artık kapanıyormuş.

Wakoopa, platform değiştirdikten sonra kullanmayı ihmal ettiğim bir servis. Bilgisayardan uzakken de bir ara yükleyeyim tekrar deyip geçiştiriyordum. Tek geçiştiren ben değilmişim. 🙂

Geliştiricileri daha kurumsal bir yol seçtiğinden ve o yolda ilerleme kaydetmeyi hedeflediğinden bu hizmeti sonlandırmaya karar vermişler. Diyorlar ki bir kapıyı açarken bir kapıyı kapatıyoruz.

Kendi ilgisizliklerinden ve hizmeti geliştirmeye yönelik uğraş harcamamalarından dolayı gözden düşen bir hizmet. Ücretsiz de olduğundan daha fazla ilgilenmek istememişlerdir. Bu esnada elde ettikleri anonim istatistikleri de yeni kurumsal işlerde kullanabilirler.

Bir sosyal ağın kendi kendini sonlandırması garip geliyor. Biri satın alsa da rekabette avantaj sağlamak için kapatsa tamam da. Twitter’ın biz kurumsallara hizmet edeceğiz, gidin demesi gibi. 😀

Sistem 23 Haziran’da veri toplamayı bırakacak ve 1 Temmuz’da da o güne kadar bizden toplamış olduğu veriyi indirebileceğiz.

Neyse, alternatiflerine bakacağız artık.

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz