Kablosuz modem arıyorum

____________________________________________________________________

Yaklaşık dört yıldır ikinci el aldığım SpeedTouch 580 kablosuz modemi kullanıyorum. Bana gelmeden önce de üç beş yıl kullanılmış olmalı. 🙂 Genel performansından memnunum ama çalıştığı zaman. 😀
Modem sıcaklıktan mı, voltajdan mı bilmiyorum; kapanıyor ve açılıyor kendi kendine, ama açılmıyor ve ethernet ışığı yanıp sönmeye başlıyor ve o şekilde kalıyor. Ondan dolayı bir işime yaramıyor pek. Geçen gün de kızdım, aleti bozdum. Neyse, içindeki sigorta görevi gören direnci kısa devre yapınca çalıştı ama, yine bu kendi kendine kapanma sorunu var.

Bundan dolayı yeni bir modem almak istiyorum. İlçe merkezini dolaştım, tek bir modem buldum, o da TP-LINK TD-W8151N

Fiyatı da 80 TL istediler ama, tek Ethernet port modeme o kadar para vermek zor geldi. İnternette bazı sitelere baktım da, 50 TL civarına var görünüyor.

Şimdi bu modem iyi midir? Ya da artı eksisi nedir? Ya da en iyisi, sizin kablosuz modem tavsiyelerinizi alayım ben. Fiyatı en fazla 70 TL gibi olsun, 4 port Ethernet olursa çok makbul olur da olmAsa da olur.
İstediğim modem benim odamda duracak, sekiz metre mesafede dört duvar bir merdiven ötede oturma odasından kablosuz sinyali iyi çekmeli. Ayrıca evim santrale uzak, fast-path ile kopmalı 6 mbit alıyorum en stabil. 🙂 Az kopmalı ve ADSL2+ destekli olmalı. Ha, benim modemim gibi de kafasına göre kapanıp durmamalı. : Tavsiyeleriniz ne yönde olur? Ayrıca kredi kartı kullanmıyorum, havale vs. ile hangi siteden almam uygun olur?
Tavsiyelere ihtiyacım var.

1 Yorum

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz