Kapcam tüm altın madalyaları :)
____________________________________________________________________TV’de anahaber bülteninde gördüğüm bir ÅŸey üzerine saÄŸlıklı yaÅŸamaya karar verdim. 150 yaşına kadar yaÅŸayıp bütün olimpiyat madalyalarını kapacağım.

100 yaşında altın madalya!
TV’de gördüğüm haberde 100 yaşında bir teyze vardı. Teyze yanlış hatırlamıyorsam gülle atıyordu. Attığı da sadece 4 metre kadar gitti ama kadın yine de kazandı, hatta bir de rekor kırdı. Altın madalya aldı kadın yav! 🙂 Çünkü onun yarıştığı 100 – 104 yaÅŸ kategorisinde ondan baÅŸka kimse yoktu. Bu sayede de kadın dalında ve yaşında birinci oldu iÅŸte. 🙂
Ben de diyorum şimdi çok sağlıklı falan yaşayayım ki böyle çok uzun yaşayayım. Ondan sonra da 150 yaşına gelince her tür olimpiyat ve yarışmaya katılıp herkesten heryerden altın madalya alayım. Olur değil mi!
İnşallah 130 yıl sonra bu yazıyı yazdığıma pişman olmam. 130 yıl önceki fikrimin başkasına da ilham verip benim birinci olmamı engellemesini istemem. Kalp krizi geçiririm ikincilik madalyasını alırken. 🙂 Ne de olsa bir asırdan fazla onun hayalini kurmuşum ben.
2 Yorum
Bu yazıya bağlantılar
Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI
Yazan: E. Ali, 13 Ekim 2009 @ 3:43 am
Merak etme herkes unutur. Yeter ki sen unutma. 🙂
Yazan: FeRHaD, 13 Ekim 2009 @ 10:31 am
Doğru aslında, zaten çoğu sigara ve içkiden göremeyecek o günleri. 🙂