Karolina Kurkova En Seksi Kadın Seçildi

____________________________________________________________________

Not: Monitörünüzün ekranını silmek için yanınıza bir peçete almanız tavsiye olunur.

ABD’li magazin kanalı E!’nin anketine göre Çek model Karolina Kurkova en seksi kadın imiş! Aynı ankette Bar Rafaeli ikinci, Angelina Jolie ise üçüncü imiş.

Karolina Kurkova’nın o kadar seksi olup olmadığından emin değilim ama daha önceki seksi seçilen Angelina Jolie’yi nasıl tahtından ettiğin merak ediyorum. Kadınlar yaşlandıkça seksilikleri mi azalıyor (bir yılda? )yoksa yeni Kurkova gerçekten de daha mı seksi? Geçen yıl olsaydı Kurkova kaçıncı olurdu?

24 yaşındaki bu göbek deliği olmayan kız yılda 3.5 milyon dolar kazanıyor.

Kkarolina Kurkova

Karolina Kurkova

Merak etmişimdir bu seksi seçilen kadınlar nasıl hissederler, acaba bu onlar için iyi bir durum mudur diye. Hani başka iyi bir sıfatla seçilseler sevinmeleri gerekir ama seksilik biraz çelişkili bir durum.

Seksi kadın seçilmek demek birçok abazanın rüyalarını ve en kötü fantezilerini canlandırdıkları pis hayallerini süslemek demek. Her abazanın bir kez hayalinde onunla çığlık çığlığa iğrenç bir şekilde ilişkiye girmesi demek. Görüntülerinin önce beyazlayıp sonradan sararmış, yapış yapış olmuş erkek dergilerinde bulunması demek. Bu dergilerdeki görüntülerinin sadece bir kağıt olduğuna bakılmaksızın erkeklerce sanki gerçek insanmış gibi taciz edilmesi demek.

Bunların üzerine bir kadın seksi seçildiğine sevinir mi merak ediyorum, bence çok utandırıcı ve rezil bir durum. “Ben dünyadaki bütün erkeklerin düzmek isteyeceği bir kadınım!” demek veya düşünmek onları hiç mi iğrendir miyor?

Yok yok, iğrendirmiyor, tam tersi hoşlarına gidiyor. Yoksa o podyumlarda gezmez, giyerler türbanlarını çarşaflarını evlerinde otururlardı. 😀

Bahsettiğiö iğrenç durumlara maruz kalmanın bedeli de 250 yıllık öğretmen maaşını bir yılda almak, bana da o garibime gidiyor. Nice öğretmenler canla başla yeni nesli eğitmek için uğraşsın alsın 3 – 5 kuruş maaş, bu kadın sadece yeni neslin fantazilerini süslemekle alsın 3.5 milyon dolar maaş. 😀

Abazanlara not; Bu yazıyı okuyup resmi gördükten sonra bilgisayarınızın ekranını silmemek ekranınızdan aldığınız performansı yarıya düşürebilir.

2 Yorum

  • Yazan: ekubio, 27 Kasım 2008 @ 5:16 pm

    göbek deliğinde biriken pamuklar ile uğraşmıyor Karolina 😛 😀

  • Yazan: FeRHaD, 27 Kasım 2008 @ 5:20 pm

    Harbiden de öyle. 😀 Temiz göbekli, ama ne bileyim yine de orada bir delik olmasını tercih ederim, parmağımı sokup oynayayım biraz. 😀

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz