Şeytanın köleleri (Wilderness) filmi

____________________________________________________________________

Şeyranın Köleleri (Wilderness) filmini izledim son olarak. Genel olarak iyi bir filmdi. Macera içine korku serpiştirilmiş bir film. Çok mükemmel bir şey değil ama gayet zevkle izlenebilecek bir film.

Wilderness (Şeytanın Köleleri)

Wilderness (Şeytanın Köleleri)

Filmin Türkçe adı Şeyranın Köleleri ile İngilizce adı Wilderness arasında bir bağlantı olmadığı gibi, filmde Şeytan’la ilgili de bir şey yok, sadece şeytanca şeyler var. Filmin Türkçe adının alakasızlığını beğenmedim.

Filmde bir miktar gencimiz var. Bunlar bir ıslah evinde kalıyorlar. Tabi hepsi sorunlu tipler olduğundan arada sorun çıkmadan da olmuyor. Odalarındaki bir kişi ölüyor… Bunun üzerine bir adaya gönderiliyorlar, burada adam edileceklermiş!.. Başlarında da bir yetkili var.

Adaya gidip orada kamp kuruyorlar ve yaşamaya başlıyorlar. Ama adada yalnız olmadıklarını anlamaları çok fazla sürmüyor. Bir kız grubu ile rastlaşıyorlar. Onlarla muhabbetleri ve olayları oluyor. Yavaş yavaş bazıları eksilmeye başlıyor… 🙂

Pek fazla eleştirecek şey aklıma gelmiyor şimdi ama bence yeterince zevk vererek izlenebilecek bir film. Oyunculuk genel olarak iyi. Senaryo da iş görüyor… Sorunsuz izlenebilir bence.

Wilderness (Şeytanın Köleleri) fragmanını izleyebilirsiniz:

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz