Turkcell Her Yöne SMS paketi

____________________________________________________________________

Turkcell’de her yöne rahat rahat mesaj göndermek istiyorsanız aylık 10TL cebinizden çıkarmanız gerekiyor. Bu 10 TL karşılığında her yöne gönderebileceğiniz 1.000 SMS sahibi oluyorsunuz.

Turkcell HERYONE SMS paketi ile 10 TL vererek bir ay sürede her yöne kullanabileceğiniz 1.000 SMS sahibi olabiliyorsunuz. Tabi tarifeniz gencTarife ise bu durumda 1.000 değil 5.000 SMS hakkınız oluyor. Bu 5.000 SMS’i de her yöne doya doya gönderebiliyorsunuz.

Kampanyaya katılmak için HERYONE yazıp 2430‘a SMS ile gönderiyorsunuz. Ücretsiz oluyor tabi bu. Devamında size gelen onay mesajına da EVET yazarak cevaplıyorsunuz. Bundan sonra da size bir bildiri mesajı geliyor ve size her yöne SMS paketinizin tanımlandığını söylüyor, ve hemen mesajlaşmaya başlayabiliyorsunuz.

Her mesaj gönderdiğinizde kalan SMS hakkınız ile ilgili bir USSD iletisi geliyor telefona…

Eğer gencTarife’liyseniz ve 10 TL fazla geliyor, ben öyle binlerce SMS de göndermem diyorsanız bir de aylık 7 TL’ye her yöne 300 SMS kampanyası var. Bunu da SMS 300 yazıp 2380‘e göndererek yapıyorsunuz. Devamında gelen onay iletilerine de cevap yazmanız gerek. Böylelikle de gencTarife üyesi iseniz her yöne bir ay süreyle 300 SMS hakkı elde etmiş oluyorsunuz.

NOT: Gnçtrkcll’in sinema kampanyasından yararlanmak için göndereceğiniz iletiler bu kampanyalara dahil olmayacak, yani onlardan yine ücretlendirileceksiniz.

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz