Youtube’ta Ulu Önder’imize Hakaret

____________________________________________________________________

Buna Wolkanca’da rastladım.Youtube’ta Ulu Önder’imize hakaret sayılan bir video kemal gay türk adıyla yayınlanıyor.Videonun kaldırılması için “Flag as Inappropriate” linkine tıklayınız ve oradan “Hate Speech” seçiniz.Kaldırılması için mutlaka oylayınız çünkü bu hakaret tüm Türkiye’ye yapılmış bir hakarettir.
Video şurada: http://www.youtube.com/watch?v=mEwN7darG5k

5 Yorum

  • Yazan: Onur Çelebi, 5 Mart 2007 @ 11:36 pm

    MErhaba. Ben de bu video’nun haberine Hürriyet Gazetesi’nin İnternet sitesinde rastladım. Orada verdikleri adrese posta atmamız tavsiye edilmişti. Gönderdik tabi elimizden geleni yapmış olmak için. Ne mutlu ki şimdi videonun kaldırıldığını görüyoruz.

  • Yazan: FeRHaD, 6 Mart 2007 @ 10:33 am

    Videonun kaldırılmış olduğuna sevindim.Zaten kaldırılmasaydı onu ekleyen kullanıcının sonu da iyi olmazdı.Böyle bir şeye tepkisiz kalınamazdı.

  • Yazan: gözlük abi, 6 Mart 2007 @ 11:27 am

    kaldırıldığına çok sevindim.
    tüm dünyanın saygı duyduğu Ulu Önder için
    böylesi görüntüler hiç hoş değil.

  • Yazan: Emir, 7 Mart 2007 @ 7:02 pm

    Yaw bu youtube kapandı…

    Pisliğin biri bir video atmıs…Bunun cezası TÜM TÜRKİYE’YE KESİLEMEZ.

  • Yazan: FeRHaD, 7 Mart 2007 @ 7:56 pm

    Yunan gavurunun çekmesi gereken cezayı böylece biz çekiyoruz ancak anlamadığım video kaldırılmamış mıydı?Yine mi koyulmuş?!
    Her neyse böyle birşey yapılmamalıydı.Videoları biz izleyemiyoruz ama bizim dışımızda tüm dünya izleyebiliyor. Bu ancak youtube’yi kınama gibi birşey oldu umarım mantıklı bir şekilde sonuçlanır.
    Siteye girmek isteyenler çeşitli proxy yönlendiricilerinden veya DNS adreslerini 4.2.2.1 olarak ayarlayarak yine girebilirler.Nasıl yapılacağını bilmeyenler Google’da arama yaparak bilgi bulabilirler.
    Ayrıca bu olay Türk video paylaşım sitelerimizi de tanıtmak için bir fırsat.Youtube kadar iyi olmasa da trtube.com ve pikniktube.com Türk video paylaşım sitelerimizin olduğunu biliyor muydunuz? 🙂
    Yalnız şimdi öğrendim trtube.com Almanya’da barındırılıyormuş.Pikniktube Türkiye’de barındırılıyor.

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz