Opapatika (Görünmez Güç) filmi

____________________________________________________________________

Bir tanıdığın tavsiyesidir diye merakla filmi izlemeye başlarsınız, ama fos çıkmıştır, bitsin de ne olduğunu anlayalım dersinizya… O duyguları yaratabilecek kalitede bir film olur Opapatika. Ya da Türkçe çevirisinde Görünmez Güç.

Opapatika (Görünmez Güç)

Opapatika (Görünmez Güç)

Filmin afiş, fragman vs. izleyebilir, etkilenebilirsiniz. Ama vallahi bak, yok öyle şeyler. 🙂 Film vasat. Öyle ki bir miktar zaman geçince kim kiminle neden savaşıyor, karışıyor sanki. Aslında konusu iyi sayılır, biraz daha iyi işlense, elden geçirilse, iyi bir yönetmenin elinde iyi bir şeyler olabilirdi. Ama bu haliyle ne yazık ki böyle. Efektler falan yapmaya çalışmışlar, bir miktar olmuş. Ama sonuçta ortaya iyi bir ürün çıkmamış.

Aslında böyle büyük emekler harcanarak yapılan şeyler hakkında böyle kötü konuşmayı sevmiyorum ama… Elimden gelen bu. Tanıdık olsa fena değil derdim ama film ekibinde tanıdığım biri olmadığından problem yok.

Filmde Opapatika denen canlılar(!) var. Bu Opapatika’lar yaşayan insan ile ölünün ruhu arasındaki bir tür gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Bunlar ölümsüz falan… Bazı insanlar var, bunları öldürmeye çalışıyor… En sonunda sadece doğuştan Opapatika doğanların ölümsüz olduğu söyleniyor, sonradan Opapatika’ya dönenler ölümlü imiş yane…

Keyfiniz çok iyi ise, kendinizi aşırı harika hissediyorsanız, bu film tam size göre… Filmi gece izlerseniz, filmin ortasından itibaren uyuyor olacaksınız. Uyku sorunu olanlara duyurulur! 😀

Özet: başınıza silah dayanmadan, ya da film kıtlığına girmeden, ya da özel bir amaçla bu tür filmleri izlemediğiniz sürece uzak durmaya çalışın.

Not: Daha kötülerini de gördük. Bkz. Ölümcül Hasat (Dark Harvest)

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz