Windows Phone 7 Nokia

____________________________________________________________________

Söylenti diye bir kelime var, bir şey olacakmış ya da olmuş dediğimizde bir söylenti oluşturmuş falan oluyoruz. Bir teknolojik söylenti buldum ben de. Aslında uzun zamandır olan bir şeydi de bu, biraz daha sağlam kanıt gelmiş gibi olunca yine tekrarlanmış. Nokia Windows Phone 7 telefon üretecekmiş!

Windows Phone 7 Nokia

Söylentimiz işte böyle, Nokia Windows Phone 7 üretecekmiş. Microsoft Windows Phone 7’yi en geniş telefon pazarına hakim üreticiye ürettirmekten tabii ki zevk duyacaktır (Bkz. Benny Benassi – Satisfaction). Symbian’a ofis yazılımı geliştirme çabaları vs. de belki böyle bir birlikteliğin bir parçası olabilir. Symbian’a gelince, kullanıcı kaybediyor ki bu sebeple farklı bir platformla deneme yapmak isteyebilir. Tabii pek de inandırıcı gelmiyor da.

Kaynak Timesonline’daki bir yazı ki yazıda iPhone, Xbox, ZuneHD gibi cihazlara donanım üreten Wolfson şirketinden bahsediliyor ki Nokia ile de çalışmaya başladığı söyleniyor. Aslında o söylenmiyor da, büyük bir cep telefonu şirketi ile çalıştığı söyleniyor, bu da Nokia olarak kabul ediliyor ve söylenti doğuyor. Gerçek de olabilir ama bu büyük şirketin Sony Ericsson, LG vs. Windows Phone deneyimi olan bir şirket olması daha mantıklı geliyor.

Yorum yok

Henüz bir yorum yok.

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz