Geleneksel Turkcell Sahur İnternet Kampanyası

____________________________________________________________________

Kampanyanın gelenekselliği geçen sene de uygulanmış olmasından kaynaklanıyor, kampanya adında şu an için böyle bir şey yok. 🙂 Ramazan süresince gece 02.00 ile 06.00 arasında kullanılabilecek 250 MB internet veriyor Turkcell her gece.

Kampanyaya katılan Turkcell aboneleri 18 Ağustos 2012 tarihine kadar her gece saat 02:00-06:00 saatleri arasında 250 MB ücretsiz internet hakkına sahip olacaklar. Kampanyaya katılım için SAHUR yazıp 2222’ye göndermeniz gerekiyor. Sonrasında gelen bilgi mesajlarının ardından üyeliğinizin onaylanıp onaylanmadığı ile ilgili SMS alıyorsunuz. Onaylanırsa da her gece saat 02:00-06:00 arasında kullanabileceğiniz ücretsiz 250 MB internetiniz oluyor.

Çok bir şey değil aslında ama, benim gibi 12 GB kotasının 10 GB’ını dolduranları biraz rahatlatacak bir şey. Her gece 250 MB, tam kullanımda 250 MB x 30 = 7,5 GB veri yapar. Buradan da şu çıkar:

Turkcell, istediğinde ramazan boyunca aylık olarak 7,5 GB internet bağlantısını ücretsiz olarak verebiliyor. Ama diğer kotalı paketlerinde de müşterilerini gayet iyi sağıyor. Sonuç; Turkcell’in bu kıyağı ile yediğimiz kazığın boyu çıkıyor ortaya. 😀

Paketin iptal edilmesi ile ilgili bir bilgim yok. Zaten gerek de yok. 😀 Yalnız kampanya başvuran ilk 1 milyon kişi ile sınırlı. Başvurmak isteniyorsa acele etmek lazım, 30 milyon abonesi var bu Turkcell’in. 😉

Kampanya linki.

1 Yorum

  • Yazan: FeRHaD, 21 Temmuz 2012 @ 5:19 am

    Kampanyanın verdiği interneti kullanıyorum şu an, gayet iyi.
    Yalnız kotayı aşmamaya dikkat edin. Yoksa hele net paketiniz yoksa az az değil, çok çok giriyor fatura; özellikle faturalılar dikkat etsin!..

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz