Etiketli yazılar: Beta balığı

Alfa da gitti

Beta balığı merakıma uzunca bir süre ara vermek zorundayım. Çünkü balığım Alfa’yı sabah hareketsiz bir şekilde dibe çökmüş buldum.

Alfa

Alfa

Devamını oku »

Beta balıkları ne ile beslenir?

Beta balıkları ne ile beslenir?

Mojito

Mojito

Devamını oku »

Beta balığım Mojito

Birkaç haftadır baktığım beta balığım Mojito. Balık akvaryumun dibindeki taşları eşeleyerek dibinde taşsız bir bölge açıyor. Sonra bu bölgede kendi gölgesini görüyor. Tabi o gördüğü gölgesinin kendine ait olmadığını bilmeyen ya da düşünemeyen ya da anlamayan bir beta balığı ne yapıyor? Tabii ki savaş ilan ediyor. 😀

Devamını oku »

Beta balığı yumurtlama anı

Video paylaşım sitesinde romantik görüntü diye karşıma çıkan beta balıkları yumurtlama videoları.


Devamını oku »

Balıksız kaldım

Yaklaşık bir yıl önce beta balığım Gültekin ölmüştü. Sonra lapistesler ve zebra balıkları ile uğraşmıştım.

Bir ay önce ise elektrik prizinde olan bir temassızlık yüzünden ısıtıcı çalışmayınca, lapisteslerin olduğu akvaryumda canlı balık kalmamıştı. Devamını oku »

Balığım ölmüş

Bir yıldan fazla süredir Gültekin adlı bir beta balığı besliyordum. Birkaç haftadır da hasta halliydi. Bu gece de ölmüş balık. Devamını oku »

Balık efendiler

Zamanında Gültekin adlı balığımla ilgili bir sayfa girmiştim. Sonradan bu balığa birkaç balık da eklendi, sonra gittiler. Daha sonra tekrar eklendiler ama duruyorlar. 🙂

Beta balığım Gültekin (güncel poz :) )

Beta balığım Gültekin (güncel poz 🙂 )

Devamını oku »

Beta balığım Gültekin

Birkaç ay önce bir arkadaşımda görüp bir beta balığı almıştım. Aslında balık ve muhabbet kuşu almayı hep istemişimdir ama genel alışkanlıklarımız nedeniyle evimiz kışları soğuk olduğundan hayvanları öldürmemek için hep uzak durmuşuzdur. Neyse işte bu kış bir atılım yaptık. 🙂 Devamını oku »