Etiketli yazılar: Ziyaretçi Sayısı

102 çevrimiçi ziyaretçi

Az önce blogun yönetim panelinde dolaşırken en yüksek çevrimiçi ziyaretçi sayısının değiştiğini gördüm, yeni rakam 102 kişiydi. Devamını oku »

StatCounter’ı tercüme edin

StatCounter uzun süredir site ziyaretçilerinizi takip edebileceğiniz kaliteli bir hizmet veren ziyaretçi istatistik servisi. Dünya’nın bir numaralı servislerinden biri olan bu hizmet bu zamana kadar İngilizce idi, artık sizin yardımınızla Türkçe ve diğer dilleri de destekleyecek. Devamını oku »

FireStats 1.6.1 Stable

İstatistik yazılımım FireStats’ın 1.6.1 stabil sürümü yayınlanmış. Çok fazla olmasa da iyi güncellemeler var. Devamını oku »

FireStats istatistik yazılımı 1.6 sürümü

Bir yıldan biraz daha uzun bir zaman önce FireStats istatistik yazılımının tanıtımını yapmıştım. Birkaç gün önce de yazılımın 1.6 sürümü çıktı, üstelik Türkçe desteği ile. Devamını oku »

Site Ziyaretçileriniz Nereli

Site ziyaretçilerinizin nereli olduklarını merak etmişsinizdir. İnternet’te ziyaretçilerinizin nerede yaşadıklarını gösteren çeşitli siteler mevcut. Ancak bunların çoğu sayfalarınıza eklemelerini istedikleri bir JavaScript koduyla çalışıyor. Bazen de sitenizden alınan dosya JavaScript kodu eklenecek HTML biçiminde bir dosya değildir. Bu durumlarda bu JavaScript kaynaklı yer göstericiler işe yaramıyor. Devamını oku »

Mim; WordPress’inizde Neler Var

Bu da Gürkan’ın başlattığı ve beni Mikro PC‘nin mimlediği bir mim. Mimin konusu WordPress’imizdeki eklentiler, yazılar, yorumlar ve günlük ziyaretçi sayıları. Başlayalım şimdi bunları açıklamaya:

Eklentiler: Blogumda kurulu 17 adet eklenti var ama hepsini kullanmıyorum. 17 eklentinin sadece 13 tanesini kullanıyorum. Bunlar; sitenize giren spam sunucularının bile kayıtlarını tutan Firestats, son yorumları temanızın istediğiniz bir yerinde gösteren Get Recent Comments, yazı yazıldığında ve yorum gönderildiğinde XML site haritasının yeniden oluşturulmasını sağlayan Google XML Sitemaps, Devamını oku »