Etiketli yazılar: Bayram

İyi bayramlar

Buradan bir bayram kutlaması yapayım dedim; İYİ BAYRAMLAR.

Aslında şaka ya da değil eski bayram havası olmadı hiç bu bayramda. Zaten olmayacağını da biliyordum, bu sebeple de ah nerde o eski bayramlar demeyeceğim. Olmasına da imkan yoktu zaten, yalnız başına. 🙂 Şeker toplayan çocuklar bile çalmadı kapımı. 🙂 Davulcu bile iki gündür belli belirsiz bazı saatlerde mahallede gezinip bazı evlerin önünde duruyor, para falan mı alıyor ne yapıyor ama o bile uğramadı bana. 🙂 Devamını oku »

Tekira Alışveriş Merkezi

Pazar günü bayram arifesi olması nedeniyle bir fabrikada çalışan kuzenim tatildeydi. Bunu fırsat bilip Tekirdağ’da 27 Kasım’da açılan Tekira Alışveriş Merkezi’ne gitmeye karar verdik.

Sabah saat dokuza doğru birkaç milinka atıştırıp kuzenle çıktık. Otobüsle Muratlı’dan Tekirdağ’a gittik ve gidince üç poğaça + 1 çay = 3.5 YTL ile karnımızı doyurduk.

Dışarı çıkınca yağmur atıştırmaya başlamıştı, biz ise beklemediğimiz için pek yağmura uygun giyinmemiştik. Üzerimdeki kot çok yağmur yağarsa bir işe yaramazdı. Hızla Tekira’ya doğru yola çıkıp saat 10:30 gibi Tekira’ya varıp içeri girebildik. Devamını oku »

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz…

Dahası burada, hepsi size gitsin.

Geri Geldim, Herkese İyi Bayramlar

Birkaç gündür sitemin ziyaretçilerini Banswidth Limit Exceeded hatası karşılıyordu. Şu an Ekim ayına girmiş olmamız sebebiyle yeni bant genişliği sayım periyoduna girdik ve sitem artık normal şekilde çalışıyor. Devamını oku »

23 Nisan Google Logosu

Öncelikle buradan hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Devamını oku »