Turkcell 2555 Twitter servisi tivit gönderimi ücretli

____________________________________________________________________

Turkcell bir süre önce 2555 Twitter SMS hizmetini duyurmuştu. Bir güzel de kullanılıyordu. Hizmetten SMS paketi ile tivit gönderilebiliyor, hesabınıza gönderilen yanıt, RT ve DM gibi etkinlikler de ücretsiz olarak SMS ile telefonunuza gönderiliyordu. 19 Ekim itibarıyla Turkcell SMS ile tivit gönderimini sanırım paket dışına almış durumda.

SMS ile tivit gönderimini paket dışına almak 2555 hizmeti için oldukça anlamsız, zira bir tivite 0.41 TL vermek için yazdığınız şeylerin hayati şeyler olması ve en azından birkaç bin takipçiniz olması gerekli. Dilerim bu uygulamadan tez zamanda vazgeçerler.

Heryöne 5000 SMS + 100 MB paketinde yaşıyorum şu anda TL düşüşü, dün de 19 Ekim itibarıyla SMS ile tivit gönderiminin ücretli olduğunu yazan bir SMS almıştım.

Tweet.gen.tr Alternatif olarak bu hizmeti çok daha öncesinden sunmaya baÅŸlayan tweet.gen.tr (@tweetteramesaj) ise ÅŸu anda sunucu güncellemesi sonrası uyumsuz modem sürücüleri ile ilgili sorunlar yaÅŸadığından gönderilen tivit SMS’lerini almıyor. Dilerim sorunlarını en kısa zamanda çözerler ve Windows Server 2012 güncellemesi ile iyi bir hizmet vermeye baÅŸlayabilirler.

1 Yorum

  • Yazan: FeRHaD, 19 Ekim 2012 @ 7:45 pm

    An itibarıyla tweet.gen.tr hizmeti devrededir.

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz