HTC Eternity boy karşılaştırması

____________________________________________________________________

HTC Eterniy, HTC ve Windows Phone 7 ailelerinin ölçü olarak biraz büyük bir üyesi. Bir HTCinside.de görselinde bunu açıkça görebiliyoruz. HTC Eternity; HTC HD7, Samsung Omnia 7 ve Samsung Focus ile yan yana aynı görselde.

HTC Eternity boyut karşılaştırma

HTC Eternity boyut karşılaştırma

HTC Eternity’nin diğerlerine göre devasa boyutu apaçık belli oluyor. Tabi mesele cihazın bu boyutta olması değil, bu boyuta ne işlevlerin sığdırıldığıdır.

Eskiden cep telefonları tank gibiydi, küçüldüler cebe girdiler; tekrar büyüyorlar.

Benim ise bu kadar büyük telefonları cebimde taşımak çok garibime gidiyor. Şu an kullandığım Samsung Omnia i900’ün boyutu bile aleti cebime sokup çıkarırken rahatsız ediyorken, bir de daha büyük cihazları cebime sokmak, onları orada olası her tür darbe vs. tehlikeden korumak ayrı bir dert. Evlât acısı gibi denirya, öyle de fiyatları var zaten.

Daha da büyütmeye gitmesinler artık bunları…

Kaynak HTCinside.de.

3 Yorum

  • Yazan: Enes, 4 Temmuz 2011 @ 10:58 am

    Merhaba Ferhat bey, Iphone 4’ün boyutlarının hem bu telefonlardan küçük olması, hem de dokunmatiğini kullanmaya ve onu cebinde taşımaya uygun olması Iphone 4’ün revaç görmesine bir sebep olabilir mi? İyi günler.

  • Yazan: FeRHaD, 4 Temmuz 2011 @ 2:16 pm

    Bu telefonlarda da kapasitif dokunmatik ekran var standart olarak. Arayüz de donanımsal olarak hızlandırmalı, yani dokunmatik ve görsellik performansı olarak sorun yok.
    iPhone daha çok yaratmış olduğu sükse ile satmaya devam edecektir. Büyük ekranı ciddi önemseyen kullanıcılar var, Windows Phone 7 platformunu benimseyebilirlerse büyük erkanı seveceklerdir.
    Ancak, dediğim gibi; kişisel olarak cebimde taşımaktan memnun olmayacağım büyüklüklere gelmeye başladılar.

  • Yazan: Onur, 4 Temmuz 2011 @ 2:59 pm

    Boyut konusunda katılıyorum, dur demeleri lazım yoksa cep telefonları başladığı noktaya dönecek. Tek fark, ilk tuğlalardan daha teknolojik olacaklar.

Bu yazıya bağlantılar

Bu yazıdaki yorumlar için RSS beslemesi. Geri izleme URI

Yorum yaz