Etiketli yazılar: HTC

HTC Eternity boy karşılaştırması

HTC Eterniy, HTC ve Windows Phone 7 ailelerinin ölçü olarak biraz büyük bir üyesi. Bir HTCinside.de görselinde bunu açıkça görebiliyoruz. HTC Eternity; HTC HD7, Samsung Omnia 7 ve Samsung Focus ile yan yana aynı görselde.

HTC Eternity boyut karşılaştırma

HTC Eternity boyut karşılaştırma

Devamını oku »

LG kablosuz şarj aleti WCP-700

WCP-700 LG’nin kablosuz şarj aleti. Kablosuz derken, cihaz ile şarj aleti arasında bir kablo yok. Ancak şarj aletinin bir yastığı var ve cep telefonu bu yastığın üzerine konmak durumunda. Aşağıdaki resimdeki gibi.

LG kablosuz şarj aleti LG WCP-700

LG kablosuz şarj aleti LG WCP-700

Devamını oku »

HTC Thunderbolt

Verizon e-posta göndermiş, bak benim LTE’li HTC Thunderbolt’um var demiş. 249$ ver al götür demiş. Yani Amerika’da olsam öyle olacakmış… Devamını oku »

0,01 dolara HTC HD2!

Yurtdışında operatör satışlı cep telefonları Türkiye’de olduğunun tersine normalden daha ucuz oluyor. Mesela 0,01 $ gibi fiyatlara. 😀 Evet, gerçek bu. 😀 Devamını oku »

HTC HD2 yanarsa… :)

Teknoloji dünyası iyi de ne yazık ki kusursuz değil. Ara sıra problemler çıkardığı da oluyor. Mesela o 1.5oo TL değerindeki cep bilgisayarınız elinizde film izlerken alev alev yanmaya, tamam abarttım, erimeye başlayabiliyor. İşte burada da eğlence bitiyor. 😀 Devamını oku »

ThrottleLauncher 1.0 Final

ThrottleLauncher Windows Mobile işletim sistemli cep bilgisayarı (Pocket PC) cihazlar için bir ana ekran uygulaması. Aslında sadece bir uygulama olarak da kullanılabiliyor, ana ekranda da kullanılabiliyor. Devamını oku »

HTC HD2 üzerinde Windows 95

Cep telefonları üzerinde eski işletim sistemlerinin çalıştırıldığını görmeye alıştık sayılır. Bu video da HTC HD2 üzerinde VGA çözünürlükte çalışan bir Windows 95 sergileniyor.

Gayet de fonksiyonel görünüyor aslında. Bu işlem QEMU işlemci emülatörü ile yapılıyor ki HTC HD2’deki 1 GHz işlemciyi düşünürsek Windows 95 kendi zamanında 1 GHz işlemcide çalıştırılmamıştır. 😀