Etiketli yazılar: e-posta

Yaşam paradoksu

Bir e-postadan… Devamını oku »

Milli Ekonomi Modeli!

Nedendir bilmem biriler bana bir e-posta göndermiş. Abone olduğum bir yer olduğunu sanmıyorum da Milli Ekonomi Modeli diye bir şeyi öven biekonomi modeli hakkında biraz tanıtım ve ilgili bir kongre hakkında bilgi vardı. Zaten derslerim hep akşamları olduğundan bir ana haber bültenini doğru düzgün izleyebilen biri değilim. Ağ’dan da ekonomi haberlerine pek bakmıyorum. Neyse, e-posta şöyle idi: Devamını oku »

Okunamayacak e-postalar göndermeyin…

E-postalar günlük hayatımızda gittikçe daha fazla yer kazanıyor, tamam bu çok da doğru değil, Twitter, Facebook vs. yeler belki iletişim için daha çok tercih ediliyor ama hani kağıt mektuplara göre. Bu e-postaların gönderdiğiniz kişi tarafından okunabileceğinden emin olmak da önemli. Diyorsunuz ki zaten çok özel bir şey göndermedim ki, mutlaka okunması gerek! Evet öyle de bir de şu aşağıdaki görüntüye bakın… 😀 Devamını oku »

MiM : Hangi Tarayıcıyı Kullanıyorum?

Müjdat Korkmaz‘dan gelen bir mim. Hangi tarayıcıyı kullandığım ile ilgili. Devamını oku »

UYARI İçişleri Bakanlığından ( BUGÜN BAŞLADI MUHAKKAK GELİR )‏

Bu da İnternet’te aylardır dolaşan bir aptal ıslatan e-postası. 🙂 Hani şu sadece e-posta adresi toplamak amacıyla gönderilen e-postalardan. Aylardır gönderiliyor ve aylardır da herkes bunu yiyor, ne güzel iş. Devamını oku »

Spam e-postalar

İnternet ortamında belki de en çok nefret ettiğim şeylerden biri spam e-postalardır. Aralık ayında da sadece Gmail hesabıma 211 spam e-posta gelmiş, normal gelen postaların sayısına neredeyse eşit. Devamını oku »

Opera 10 Alpha ve Opera Mini 4.2

Bilgisayarımda da cep telefonumda da kullandığım tarayıcım Opera gelişmeye devam ediyor. Son olarak cep telefonu sürümü Opera Mini 4.2 çıktı ve masaüstü sürümünün de geliştirme aşamasında Opera 10 Alpha sürümü çıktı. Devamını oku »

ExactFactor – Sitenizin SERP Konumunu Takip Edin

ExactFactor

ExactFactor istediğiniz anahtar kelimelerde sitenizin Google, Yahoo ve Live arama motorlarındaki SERP konumunu yani sıralamasını kontrol edebildiğiniz bir SEO (Search Engine Optimization) aracı. Tabi benzeri birçok araçtan ufak ama önemli bir farkı var; istatistikleri otomatik olarak kendi denetleyip size e-posta yoluyla bildirebiliyor ve bunlar için sizden ücret almıyor. Devamını oku »

CHP ve PKK İlişkisi :D

Şimdi de oldukça garip bir e-posta geldi. Bunun da diğer birçoğu gibi hoax olduğunu düşündüm ama değilmiş, gönderen uyanhalkim diye bir gmail adresi kullanıyor ve gönderen kısmında sadece benim olmayan e-posta adresim var. 😀 Devamını oku »

Yeni Gmail Temaları

Gmail son zamanlarda artık eskisi kadar kullanmasam da dünyanın en iyi e-posta servislerinden biri. Diğer servislere göre tonla avantajı var. Son olarak da tema özelliği eklenmiş. Devamını oku »