Etiketli yazılar: Projelerim

ConnectIQ için saat yüzü hazırlamak kolay mı?

Connect IQ, Garmin’in akıllı spor saatleri için hazırladığı uygulama platformuna verdiÄŸi ad. Platform uygulamalar, saat yüzleri, spor aktiviteleri için veri alanları ve ekran bileÅŸenleri içeriyor. Hazırladığım birkaç saat yüzünden sonra baÅŸka hazırlamak isteyenler de nasıl hazırlandığını sormuÅŸtu. Çok detaya girmeden bir cevap vereyim. Devamını oku »

Garmin Connect IQ Türk bayrağı saat yüzü

Monkey C ile Garmin’in Connect IQ destekli saatleri için yaptığım Türk bayrağı temalı çok basit bir saat yüzüdür. Herhalde maÄŸazadaki ilk Türkçe yüz. Her ne kadar Vivosmart bunları desteklemese de devamı arada gelecek…

Garmin Connect IQ Store’da Bayrak saat yüzü.

Garmin Fenix 3 ve D2 Bravo yüzü

Garmin Fenix 3 ve D2 Bravo yüzü

Garmin Vivoactive, Forerunner 920XT ve Epix saat yüzü

Garmin Vivoactive, Forerunner 920XT ve Epix saat yüzü

F-Grup SMS v1.0

Bir süre önce biri için bir toplu SMS gönderme uygulaması yazacaktım. Ofis içinde SMS kanalı üzerinden bir veri paylaÅŸacaklardı. Uygulamayı bir parça yazmıştım ama sonra araya iletiÅŸim problemleri girdiÄŸi için kullandı mı kullanamadı mı bilmiyorum. Ben de uygulamayı biraz kılığa sokup yayınlayayım dedim. Karşınızda F-Grup SMS v1.0. Bu isim ne böyle demeyin, aklıma feci isimler geldi ama standart kalsın dedim, ilk haline pek dokunmak istemedim. Devamını oku »

Özlü Sözler v1.0

Bir süredir ufak bir mobil uygulama üzerinde çalışıyordum, daha doÄŸrusu çalışmaya çalışıyordum. 🙂 Özlü sözlere vs. böyle biraz merakım vardır, biraz diyorum, çünkü bir süre sonra unutuyorum. 🙂 Unutmamak için de liste falan yapıyordum, hatta blogun yan menüde bile bir rastgele özlü söz çekeci var. Ben de onun veri tabanını alıp birkaç satır da kod yazıp bir Java ME uygulaması olarak hazırladım. Devamını oku »

Asal Sayilar v1.1

Yazın kendi keyfimden performans testi amacıyla geliÅŸtirdiÄŸim Asal Sayilar v1.0 uygulamamı biraz ihtityaçtan düzenleyip çok hafif güncelledim. Artık verilen iki asal sayı arasındaki asal sayı sayısından baÅŸka bu sayıları da görmek mümkün olacak. Devamını oku »

NetBeans 6.5

Bir süre önce Hosaf.org‘de NetBeans 6.5 çıktı yazısından görüp sülalemizin IDE’si NetBeans 6.5’i indirmiÅŸtim. Bu sürümle sanırım NetBeans 10. yaşını da doldurmuÅŸ oluyor, kendilerini de kutluyorum.

NetBeans 6.5 Açılış Görüntüsü

NetBeans 6.5 Açılış Görüntüsü


Devamını oku »

Notepad++

Notepad++ geliÅŸmiÅŸ özelliklerle donatılmış ücretsiz ve açık kaynak bir metin düzenleyicisi. Programı her tür metin dosyanızı düzenlemek için kullanabileceÄŸiniz gibi programlama dilleri desteÄŸi sayesinde program yazarken de kullanabilirsiniz. Devamını oku »

Cep Ingilizce v1.2

Hazır tatile gitmiÅŸken ÅŸu benim sözlüğe de el atayım dedim ve Cep Ingilizce uygulamam üzerinde biraz uÄŸraÅŸtım. Uygulamayı biraz daha geliÅŸtirsem de istediÄŸim gibi birÅŸey olmadı yine. Öncelikle elimde 5 MB’lık bir Türkçe >> Ä°ngilizce veri tabanı vardı ve bunu sözlüğe eklemeyi düşünüyordum. Ancak veritabanı o kadar karışıktı ki o veri tabanı içinde arama yapmak için programın arama metodlarını deÄŸiÅŸtirmem gerekliydi. Devamını oku »